Miksi ostaa painikengät?

Miksi ostaa painikengät? Painikengät eivät ole pakko-ostos, mutta niiden hankkiminen on todella suositeltavaa.

Painikengät on suunniteltu tarkkaan juuri painia varten. Ne ovat todella kevyet, suunniteltu kestämään kiertymistä ja taipumista ja antamaan tarvittavaa pitoa mattoon.

Kevyet ja joustavat painikengät ovat useiden eri lajien harrastajien suosiossa. Painitossuilla vähennät loukkaantumisten riskiä ja pidät huolen, että olet salilla aina tyylikkäänä. Ja toimivat painikengät moneen muuhunkin, ne ovat esimerkiksi salibandymaalivahtien suosituin kenkävalinta.

Suunniteltu juuri painia varten

Painijalla, painikengät voivat antaa kilpailuetua ja nostaa taitosi aivan uudelle tasolle. Painikengät on suunniteltu mahdollistamaan paras suorituskyky kaikissa painiliikkeissä parantaen samalla jalan pitoa, joustavuutta ja tasapainoa tukien myös nilkkaa. Maallikon termein, painikengät mahdollistavat sinun painia paremmin.

Oli jalassasi mitkä tahansa painikengät, huomaat selkeän eron tasapainossa, pidossa ja nilkan tuessa, verrattuna esimerkiksi juoksukenkiin. Tarvitse juuri itsellesi sopivat painikengät, maksimoidaksesi suorituskykysi.

Painikengissä on yleensä hieman korotettu holvikaari verrattuna muihin jalkineisiin. Nostamalla hieman jalan kulmaa eteenpäin, kenkä antaa painijalle mahdollisuuden räjähtävän nopeaan lähtöön paikaltaan.

Tutustu Adidaksen painikenkä malleihin tästä

Tutustu verkkokaupan valikoimaan