Adidas Flying Impact

Adidas Flying Impact kengän kehittynyt ulkopohja sekä saumaton ylärakenne tarjoavat suorituskyky standardin, jota muut alan valmistajat vain tavoittelevat!

Adidas Flying Impact ominaisuudet

Adidas on shokeerannut taas painimaailmaa uudella Flying Impact painikengillään! Kengän design ja rakenne ovat sellaista mitä ei aikaisemmin ole tullut vastaan. Kengän yläosan etupuoli on tehty koristeellisesta synteettisestä nahasta, jota täydentää useat pienet ilmanvaihtoreiät, jotta jalkasi pysyvät kuivina. Loput kengän yläosasta on kerroksittaista integroitua verkkoa ja TPU verhoilua, jotta kengän yläosa pysyisi pehmeänä, saumattomana ja kestävänä.

Nämä kengät ovat lisäksi korkeammat kuin keskiverto painikengät, tarjoten näin parempaa tukea nilkalle ja mukavuutta. Kengän V-muotoinen pohja takaa uskomattoman tuen kantapäälle ja iskunvaimennuksen. Kengät tarjoavat lisäksi yhden edistyksellisimmän ulkopohjan mitä markkinoilta löytyy. Se on tehty uskomatonta pitoa, hallintaa ja kestävyyttä varten. Vankka yksiosainen ulkopohja on erityisesti valettu painille ominaisen DriveZonen RadialCurve muotoon maksimaalisen pidon ja suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Adidas Flying Impact
Adidas Flying Impact painikenkä
Adidas Flying Impact painikengän pohja
Adidas Flying Impact painikengän pohja

Osta Flying Impact painikengät netistä

Tutustu myös muihin malleihin tästä!