Adidas Combat Speed 5

Alkuperäinen kilpapainikenkä! Combat Speed on muodostunut standardiksi, johon muut painikengät tähtäävät. Sukkamainen olemus kohtaa mahtavan tuen tässä todella kevyessä Adidas Combat Speed 5 painikengässä. Hengittävä verkko ja TPU-raidat tukena.

Klassisen minimalistinen painikenkä, joka ei koskaan mene pois muodista. Adidas Combat Speed 5 on Adidaksen uusin päivitys kaikkien aikojen klassikkoon, Combat Speed painikenkäsarjaan. Alkuperäinen Combat Speed oli yksi ensimmäisistä suosituista kengistä tullessa markkinoille 70- , ja 80-luvulla. Combat Speed on kenkä, josta monet muut painikengät ovat ottaneet mallia vuosikymmenien ajan debyyttinsä jälkeen. Tuntemattomasta syystä Combat Speed salaperäisesti poistui markkinoilta hetkeksi aikaa, mutta on äskettäin tuotu takaisin suositun Combat Speed 4-mallin kysynnän vuoksi. Suunnittelupäivityksien tarkoituksena 5. mallissa on parantaa kestävyyttä, tukea ja antaa kengälle moderni ajan tasalla oleva ulkoasu.

Ominaisuudet

Combat Speed 5 kengässä on kaikki samat tutut ominaisuudet, joihin rakastuit aiemmassa mallissa, muutamilla parannuksilla! Ensimmäinen asia, jonka huomaat kenkiä kokeillessa, on uskomaton sukkamainen mukavuus ja kuinka ne sulautuvat jalkoihisi solmiessasi narut. Kengän yläosa on suurimmaksi osin tehty yksikerroksisesta verkosta, joka takaa uskomattoman hengittävyyden tehden tästä kengästä myös yhden markkinoiden kevyimmän painikengän. Lisätukea ja kestävyyttä varten yläosa vahvistettiin mokan ja synteettisen nahan yhdisteellä. Joustavat TPU-tukiraidat ja kengän sivuosa tarjoavat lisätukea ja vakautta edelliseen malliin verrattuna. Combat Speed:n uniikki, jaettu pohja on suunniteltu painijoille, jotka haluavat olla nopeita jalkatyössään, ilman mitään extra kuormaa hidastamassa. Tässä minimalistisessa ulkopohjassa on kaksi kumiyhdistelmäaluetta kantapään ja jalkaterän alla sekoitettuna mokkanahkaan, joten pystyt saumattomasti hyökkäämään ja puolustamaan. Stanssileikattu EVA-välipohja tarjoaa lisäpehmustetta kantapäälle ja pitää Sinut näin ollen hieman enemmän varpaillaan parempaa hyökkäysasentoa varten. Tämä kenkä tarjoaa myös naurettavan jouston ja liikeradan, toisin kuin muut enemmän kenkämäiset painitossut. Vaikka kenkä tarjoaa joustoa, se kuitenkin antaa loistavan tuen, kiitos korkealle ulottuvien nauhojen. Kun vihdoin saat nauhat solmittua (niitä on paljon), ylhäällä on kätevä pieni tarrahihna, jolla saat viimeisteltyä kenkien tukevuuden.

Jos pohdit minkälaiset painijat käyttävät tätä kenkää, seuraa Jordan Oliveria, joka on suuri Combat Speed kenkien fani. Jordan on tunnettu nopeasta ja sujuvasta jalkatyöstään. On tärkeä myös huomata, että Combat Speed on ollut vakiovalinta monien nyrkkeilijöiden ja MMA-harrastajien keskuudessa, jotka suosivat enemmän joustavuutta ja vähemmän pitoa. Myös nyrkkeilijät suosivat kenkiä, koska ne ovat paljon kevyemmät kuin monet nyrkkeilykengät ja mahdollistavat nopean jalkatyön ja hyvän nilkkatuen. Combat Speed kengät soveltuvat hyvin myös Jiu Jitsu harjoitteluun, koska tätä lähemmäs paljasjalkaharjoittelua et pääse.

Adidas Combat Speed 5
Adidas Combat Speed 5 painikenkä
Adidas Combat Speed 5 painikengän pohja
Adidas Combat Speed 5 painikengän pohja

Osta Combat Speed 5 painikengät netistä

Tutustu myös muihin malleihin tästä!